söndag, februari 27, 2011

Läsdagboken - Ensamma hjärtan och hemlösa hundar


För alla er doglovers out there...Här kommer en underbar feelgoodroman med hjärta, värme och okonstlad kärlek. Mmmm...mums, säger jag bara. Läs och njut!


Och nu är det läge att poängtera det jag redan visste: en hund gör dig till en bättre människa! På alla sätt och vis. Du kan inte värja dig mot den enkla, troskyldiga och lojala kärlek som en hund visar dig. Du måste bara kapitulera och älska tillbaka. Ge av dig själv, liksom. Jo, vi som är hundägare vet precis vad det betyder. Och det gör karriärkvinna Rachel också. Efter ett tag. Hon ärver nämligen sin moster Dots hundstall för hemlösa hundar och vet inte ett smack om vare sig lantliv eller hundar. Och nu har hon hux flux händerna fulla. En manlig butter veterinär finns med i bilden liksom nya bekantskaper. Alla personer, de ensamma hjärtana, binds samman av de hemlösa hundarna. Kärlek uppstår och blommar och vi smälter som en mjukglass i sommarsolen.


Tack Lucy Dillon för att du skrev den här fina boken och jag misstänker att alla hundstall som så fint tar hand om alla hemlösa hundar i Sverige kommer att få fler besök av presumtiva hundadoptivföräldrar! Bli en bättre människa - älska en hund

2 kommentarer:

  1. Åhhh, det låter som en bok för mig men jag måste blir klar med den jag fick av dig före resan.

    Jaja jag vet, har inte hunnit än....

    SvaraRadera
  2. Den finns på ett bibliotek nära dig, kära Mona....Och när jag ändå är på gång med hundböcker, lite tips: Sheila Burnford "Den otroliga vandrigen", John Grogan, "Marley och jag", Jack London "Skriet från Vildmarken", och så den gråtmilda filmen Hachiko.

    SvaraRadera