fredag, april 15, 2011

Token på bussen tyckte jag var fin

Den talande token satt i bussens bakre del då jag klev på. Ni vet, han som diskuterar med sig själv. Högt och ljudligt. I dag var han dock något mer tystlåten.


Så såg han mig och sprang som bara en tok kan och satte sig på sätet bakom mig och lutade sig framåt och hängde över ryggstödet. Så satt han hela vägen in till stan och viskade viskade viskade: "Fiiiin, läs då, fiiiina tjejen, läääääs då..."


Jo, jag hade som vanligt en bok och vägrade ta ögonen från den så att den talande token eventuellt inte skulle få för sig att direkt tilltala mig. Eller kanske överfalla mig. Eller ta boken från mig. Eller nåt

7 kommentarer:

 1. Haha, fått en berundrare!?

  SvaraRadera
 2. jo du, verkar inte bättre än så. Förr har jag alltid sagt att det är äldre herrar och småpojkar som dras till mig. Nu kan jag lägga till tokarna också

  SvaraRadera
 3. Men gud, han är så creepy. När han liksom kommenterar vad andra gör, JÄTTEHÖGT.
  En gång när jag åkte var det någon som satt och snörvlade och hostade och han bara "MEN KAN HON INTE SNYTA SIG?" det var... Speciellt.

  SvaraRadera
 4. Matilda. Igen.15 april 2011 15:15

  Och mitt sånt ord jag var tvungen att skriva in för att skicka kommentar var "disker". Spooky eftersom jag precis har diskat.

  SvaraRadera
 5. ha ha ha. Jo, han är en udda prick men idag var han läskig också

  SvaraRadera
 6. Var glad att han inte satte sig bredvid dig. Varför är det alltid så att om någon tok eller överförfriskad typ kliver på bussen så sätter de sig alltid bredvid en, hur många tomma säten det än finns.

  SvaraRadera
 7. Visst är det märkligt?

  SvaraRadera