torsdag, mars 11, 2010

två öron och en mun? inte jag.

Tack till mina kära älsklingar i skånemyllan för hjälp med blogghaveriet. Tusen tusen tack. Idag är jag nämligen en sliten bibliotekarieblondin och haveriet var bara ett webbaserat stresshaverimoment bland många den här veckan. Men snart är jag på banan igen.

Sippar också på ett välbehövligt glas vin just nu eftersom jag bara inte orkar gå och lägga mig. Maken har partyhatten på någonstans i stan och jag är tämligen nyss hemkommen från en lång och händelserik dag på bibblan.

Jag var på anställningsintervju. Blev tagen på sängen. 45 minuter hade jag på mig att förbereda mig. Hujedamej. Nåja, det var bara att köra på efter bästa Heidiförmåga. Typ prata ihjäl cheferna. Jag kallas ju inte "galopperande käften" för intet. Eller?

Jag har alltså inte alls anammat det heliga mottot jag fick under min säljutbildning: "Du har två öron och en mun. Det betyder att du ska prata mindre och lyssna mer."

Inte jag. Tittar du närmare ser du att jag är ett alldeles unikt människosnatterexemplar, jag har nämligen två munnar och inga öron alls.

1 kommentar:

  1. Hej tjej, vart har du varit på för intervju nu då? Kram

    SvaraRadera