torsdag, maj 27, 2010

Marian Keyes följer med till BrysselJag ska ut och resa nästa vecka. Till Bryssel, en Europas vackraste städer (sägs det). Öl och choklad förknippar jag normalt staden med och så gör kanske du också? Och numera naturligtvis själva EU. Som eu-bibliotekarie skall jag nu alltså resa till Bryssel inte för att smutta bärs eller snaska choklad utan för att uppdateras och trimmas i de prioriteringar EU har detta år. Det Europeiska året för bekämpning av fattigdom och social utestängning. Så det kan vara då. Humanisten Heidi goes politik, va?!


Inför detta tillfälle har jag fått i uppgift att bestämma mig för vilka seminarier jag vill bevista och faktiskt har jag glömt vilka jag valt. Tror tamejsjutton att jag valde något med Stockholmsprogrammet och trafficking. Men det märker jag väl. Så nu gäller inläsning av politiska dokument.


Och sen är jag flygrädd. Uj uj uj uj...hur ska detta gå? Och hur blir det med Islands vulkan Katla? Tänk om jag störtar...Och jag har noll orienteringsförmåga. Uj uj uj..hur ska detta gå?

Men jag har i alla fall lite efterlängtad reselektyr med mig. Den hämtade jag i dag i reservationshyllan. Marian Keyes nya bok. Kanske hjälper Marian Keyes mig med flyrädslan.

2 kommentarer:

 1. Va kul det låter! Jag önskar dig en trevlig resa och hoppas du får med dig många fina minnen därifrån.

  Jag delar din flygrädsla, men det är ju trots allt det säkraste sättet att ta sig fram på. Man får ha det i bakhuvudet hela vägen. =)

  SvaraRadera
 2. Jag förväntar mig lite god choklad hem som man får smaka av!

  Om det är nåt plan som störtar så inte är det Heidis heller, Änglarna där uppe vet att man inte skickar en blond finska till himlen för tidigt.

  Och Doggen, var ska han vara?
  Trevlig Resa!

  SvaraRadera