tisdag, maj 17, 2011

Cykling, gång, slappning och en generad make

Just nu funderar jag på huruvida jag ska GÅ till hunddagis och sen CYKLA till jobbet. Eller om jag ska GÅ till hunddagis och åka BUSS till jobbet. Eller ta BILEN till hunddagis och CYKLA till jobbet. Eller vad? Svåra beslut, kära vänner.

Det är min sista vecka på jobbet före semestern och jag har bunkrat med en hel massa böcker. En vecka ska jag bara slappa hade jag tänkt. Heidislappning är boklyssning, altanmåleri, trädgårdsarbete, köksrengöring, vardagsrumsgolvsoljning, bokhylledamning, inredning och långa härliga hundpromenader med fyrfotingen.

Pss, maken Micke läser visst inte min blogg särskilt frekvent. Synd om honom. Och när jag häromsistens lade ut "fina" lättklädda bilder på mig själv så missade han detta. Grannen poängterade detta faktum för honom och maken kände sig sålunda nödgad att göra ett bloggbesök. Reaktionen då, kära vänner??? En synnerligen generad och mållös make...

Därefter en resignerad suck: "Det är hustrun det..."

4 kommentarer:

 1. Hur gick det, hur kom jycken till dagis å du till jobbet? Kom ni fram över huvudtaget?

  Ta inte på dig en massa måsten bara på semestern. Kommer förbi på hojen snart.....

  SvaraRadera
 2. jadå, jag tog en 6 km promenad till och från dagis och sen hojade jag till jobbet 12 km. Heidi goes härligt hurtbulle! Började runt sju och var framme på jobbet kvart i nio:)

  SvaraRadera
 3. DU är duktigt du hoppas du slipper regnet iaf när du ska hemåt.

  SvaraRadera
 4. det hoppas jag med. Har ingen regnjacka, bara stövlar....

  SvaraRadera