måndag, augusti 01, 2011

Snopet

Det är väl för sjutton inte konstigt att jag bevakar väderprognoserna för nästa vecka då vi ska ut och vandra? Norra storfjället ser enligt yr.no inte lovande ut alls. Regn. regn, regn. Vaderkanalen har inte ens Norra storfjället i sin databas men närmaste orten, Hemavan, ser okej ut. Vilken källa är mest tillförlitlig? Snopet.

Jäkla skiiit! Men å andra sidan är det väl inte hela världen att byta vandringsrutt, heller. Måste ju få möjlighet att trippa upp på fjället och visa renarna mina nya HanWags vandringskängor för det ickehumanapriset 2499 SEK och min superskogsmulleskjorta från Fjällräven också:)

Däremot lämnar jag makeupen hemma. Och datorn. (he he he)

Och sen då? Ja, min mobiltelefon är på vift. Snopet.

En ur personalen struntade i att Woody Allens nya Du kommer att möta en lång mörk främling var reserverad på mig. Han bara tog den. Snopet. Nu måste jag skjuta fram reservation tills efter semestern. Snopet igen.

Det är också ordentligt mycket böcker att ta reda på idag. Jag springer som en duracellkanin mellan repan och skönavdelningen. Bokvagnarna har gömt sig någonstans så jag bygger biceps som till och med Hulken skulle avundas genom att bära meterhöga boktravar. Snopet för honom, eller hur?! Fyspass på arbetstid är inte illa, inte illa alls.

Nåväl, kära vänner, jag är ändock tämligen lycklig för tillfället trots alla snopna bakslag idag. Jag sprudlar energi liksom. Det är så det blir när man slutar nyttja berusningsmedel, ska ni veta.

1 kommentar:

  1. Lite regn har ingen dött av men det är dock inte lika trevligt att gå runt i. Vi håller tummar för det bästa!

    SvaraRadera