Jag ler som en sol idag.
Först kära dotter som bara är så rar...Och nu blivande maken...de älskar mig:)
Min tillkommande ringde mig på Gustafsbro igår och sade att jag inte skulle äta så mycket. Oj, tänkte jag och tänkte tillbaka på kiloslasset med laxgratängen jag precis kastat i mig. Men jag är ju matglad. Så här blev fredagkvällen:
Kära blivande mannen stod i vårt fina kök och skapade kulinarisk konst igår kväll. Till mig. Blommor fick jag också, solgula gerbera, vårginst och sofistikerade liljor och inte minst ett puss-och-kram-kort.
I ena diskhon hittade jag en hummer som sen blev kärleksfull och len hummersoppa. Ett välkylt Alsacevin fanns i de gnistrande glasen. Heidi ger TIO kulinariska poäng!
Varmrätt: Helstekt honungsglaserad renfilé med sötpotatispuré. Nu hade blivande maken Mikael fyllt glasen med ett mustigt Amaronevin. Heidi ger TIO kulinariska poäng. Igen.
Dessert? Enkelt men gott; Straciatellaglass signerat Carte D´or och mörkrostat kaffe...
Ooo, vilken fin kväll i underbart sällskap. Världens intelligentaste och verbala dotter förgyllde sittningen med sina sylvassa humoristiska kommenatarer och världens underbaraste blivande man fick mig att le och smälta inombords.
Men Amaronevinet är inte att leka med...blev lite snurrig.
Tack för en underbar fredag!
Allt gott
jag är Avundsjuk, jag är så Avundsjuk
SvaraRaderaDet finns så mycket jag behöver
Nej skojar bara. Är glad för din skull och du är värd allt detta. (bara lite evundsjuk)
Camilla